Hvad er Kaninklubben?

Vi er en flok glade golfspillere som vægter det sociale meget højt. Både herrer og damer. Det rigtige sted at spille, hvis du er ny spiller og ønsker at komme godt fra start. Det rigtige sted at spille, hvis du er erfaren og ønsker at hjælpe de nye godt i gang.

Alle er således velkommen i Kaninklubben uanset alder, køn og handicap, det eneste krav er, at du er godkendt til stor bane.

Vi går som regel i 3 eller 4 bolde i en blanding af handicaps, over og under Hcp. 36. Der er tid til bommerter og lærdom.

Hvor og hvornår

For at efterleve myndighederne og DGU's retningslinier afvikles kaninklubbens mandags match på følgende måde.

Du skal melde dig på turneringen via golfbox. Seneste tilmelding er søndag kl 1200, for den efterfølgende mandag. Der genereres en startliste søndag efter kl 1200, og du får en mail med din starttid.

Mandag møder du op i klubben så det passer med at du er på hul 1 til din starttid. Du tager selv et scorekort med til at føre din egen score på, samtidigt skal du føre din markørs score på dit eget scorekort. Efter runden afstemmer I at I er enige om scoren. Derefter tages der et billede af scorekortet med mobil telefon, og dette sendes til Christian 23934502, som taster det ind i golfbox og regulerer handicap. Efter endt spil går alle i bolden til deres bil og kører hjem.

Turneringsfee og præmier er indtil videre indstillet.

Evt. spørgsmål kan rettes til :

Svend Nielsen 25338742

Vi håber at se mange spillere i denne sæson, nye som gamle.

Kaninklubben

Svend